Ιστορικά Στοιχεία της ACS Κύπρου

Ιστορικά Στοιχεία της ACS

Η εταιρεία ιδρύθηκε το Μάρτιο του 1998 προσφέροντας υπηρεσίες διεθνών ταχυμεταφορών μέσω του παγκοσμίου δικτύου της  Skynet Worldwide Express. Η εταιρεία λειτουργούσε υπό την επωνυμία Ledra Transport Services Ltd και κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσει ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς, έχοντας να ανταγωνιστεί με πολυεθνικές εταιρείες κολοσσούς οι οποίες επίσης δραστηριοποιούνταν στην κυπριακή αγορά προσφέροντας αντίστοιχες υπηρεσίες.  Ο τρόπος που επιτεύχθει  η διείσδυση στην πολύ ανταγωνιστική αυτή αγορά ήταν μέσω σωστής τιμολογιακής πολιτικής, πολύ καλού επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών και ευελιξία της εταιρείας προς στις ανάγκες των πελατών, τρεις σημαντικές στρατηγικές που ισχύουν μέχρι και σήμερα, 20 και πλέων χρόνια αργότερα.

Στις αρχές του 2000 η εταιρεία ξεκίνησε παράλληλα συνεργασία με την ACS Courier (Ελλάδος) ανταλλάσσοντας υπηρεσίες παράδοσης μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου. Η συνεργασία αυτή οδήγησε τις δυο εταιρείες στην ίδρυση τον Μάιο του 2002 της ACS Courier Κύπρου «ACS Air Courier Services (Cyprus) Ltd» η οποία ουσιαστικά αντικατέστησε την Ledra Transport Services Ltd προσθέτοντας στις προσφερόμενες υπηρεσίες της και την υπηρεσία τοπικών ταχυμεταφορών (εντός Κύπρου).

Η ACS Courier Κύπρου ξεκίνησε άμεσα την ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων σε όλη την ελεύθερη επικράτεια της Κύπρου και μέσα από την υψηλού επιπέδου προσφερόμενη υπηρεσία ταχυμεταφορών εσωτερικού και εξωτερικού, κατάφερε κατά την επόμενη 20ετία να καταστεί πρωτοπόρος στην κυπριακή αγορά έχοντας το μεγαλύτερο μερίδιο ειδικότερα ανάμεσα στις επιχειρήσεις της χώρας.  Ήταν η εταιρεία η οποία εισήγαγε το όνομα courier στη Κυπριακή αγορά.

Μέσω της συνεχής εκπαίδευσης του προσωπικού επιτυγχάνεται το όραμα της ACS Courier να αναγνωρίζεται ως ο πλέον αξιόπιστος οργανισμός ταχυμεταφορών στην Κύπρο.

Τα τελευταία 5 χρόνια η ACS κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των περισσότερων e-shop και γενικότερα πωλήσεων προϊόντων online προσφέροντας συνεχώς καινοτόμες λύσεις.