Εφαρμογή ACS Connect

Εφαρμογή Online Διαχείρισης Αλληλογραφίας!

Αποστολές με το πάτημα ενός κουμπιού για τους Εταιρικούς Πελάτες της ACS!

Είστε Εταιρικός Πελάτης* μας? Τώρα με την καινοτόμα εφαρμογή ACS Connect μπορείτε να συνδεθείτε Live με την ACS για τη διαχείριση και την παρακολούθηση της πορείας όλων των αποστολών σας  εύκολα, γρήγορα και εντελώς δωρεάν, από τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή!
Το ACS Connect σας δίνει τη δυνατότητα εκτύπωσης του δικού σας αποδεικτικού παράδοσης (σε ειδική ετικέτα με το λογότυπο της εταιρείας σας), καθώς προωθεί ηλεκτρονικά την αποστολή σας στα κεντρικά της ACS. Παράλληλα σας βοηθάει να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο την πορεία και το ιστορικό όλων των αποστολών σας.

Οι δυνατότητες που σας παρέχει είναι:

 • Πλήρης έλεγχος των αποστολών για κάθε σας τμήμα και κάθε χρήστη.
 • Παρακολούθηση κέντρων κόστους.
 • Πλήρη και άμεση εικόνα της πορείας όλων των αποστολών σας ή για κάθε χρήστη ξεχωριστά. 
 • Χειρισμός και εκτύπωση στοιχείων πελατών, συσχετισμένα με δεδομένα της ACS.
 • Άμεση ενημέρωση για τυχόν δυσπρόσιτους προορισμούς παράδοσης.
 • Online καταχώρηση της παραγγελίας / ραντεβού με την ACS, χωρίς τηλεφώνημα.

Τα βασικά οφέλη για εσάς ως πελάτη είναι:

 • Μείωση του χρόνου ενασχόλησης του προσωπικού σας με την δημιουργία της καθημερινής σας αλληλογραφίας.
 • Μείωση του κόστους προετοιμασίας των αποστολών και του κόστους ελέγχου των μηνιαίων τιμολογίων σας.
 • Μείωση των προβλημάτων από τη μεταφορά στοιχείων (από χειρόγραφα στοιχεία αποστολέα, σε αποδεικτικό μεταφοράς και από αυτό στο σύστημα της ACS).
 • Κατάργηση της ανάγκης φύλαξης των αποδεικτικών για τον έλεγχο των αποστολών.
 • Ενημέρωση για τυχόν επιβάρυνση κόστους παράδοσης σε δυσπρόσιτες περιοχές.
 • Κατάργηση της τηλεφωνικής απασχόλησης για παραγγελίες / ραντεβού με την ACS.
 • Πλήρης online έλεγχος της πορείας των αποστολών σας.
 • Πλήρης online έλεγχος της πορείας των παραγγελιών / ραντεβού με την ACS. 

* Σημείωση: Ως Εταιρικοί αναφέρονται οι Πελάτες με Εταιρικό ΑΦΜ που έχουν κωδικό επί πιστώσει και λαμβάνουν μηνιαία τιμολόγια για τις αποστολές τους.

Πληροφορίες για Εταιρικούς Πελάτες

Αν είστε ήδη Εταιρικός Πελάτης ACS (με κωδικό επί πιστώσει και μηνιαία αποστολή τιμολογίων), απλά κάνετε κλικ εδώ (installer .exe) για να κατεβάσετε την εφαρμογή ACSConnect2 στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια:

1.  Επιλέξετε Εκτέλεση (Run) και ακολουθήστε τον οδηγό εγκατάστασης (wizard), πατώντας Next σε κάθε οθόνη.
2.  Στο τέλος της εγκατάστασης, θα βρείτε στην Επιφάνεια Εργασίας του υπολογιστή σας (Desktop) ένα εικονίδιο με την ονομασία "ACSConnect2".
3.  Επιλέξτε το εικονίδιο με διπλό κλικ, για να ανοίξετε την εφαρμογή. 

Εναλλακτικά, κι αν δεν επιθυμείτε εγκατάσταση εφαρμογών στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές σας, μπορείτε να επιλέξτε ACS Web Connect, για να κάνετε χρήση της εφαρμογής μέσω διαδικτύου. Ενημερωθείτε για την Web εφαρμογή του ACS Connect επιλέγοντας εδώ.

Η εφαρμογή σας παρέχει τις ίδιες δυνατότητες ανεξαρτήτως της επιλογής σας.

Για να διαβάσετε τις αναλυτικές ‘Οδηγίες Εγκατάστασης' καθώς και το πλήρες εγχειρίδιο χρήσης της εφαρμογής, κάνετε κλικ εδώ.

Όταν ανοίξετε για πρώτη φορά την εφαρμογή, έχετε τις εξής 2 δυνατότητες (περιγράφονται αναλυτικότερα και στο άνω αρχείο pdf):

 • Δοκιμαστική Λειτουργία: Mπορείτε να επιλέξετε τη χρήση demo κωδικών, ώστε να έχετε μια γρήγορη ‘γνωριμία' με το πρόγραμμα και τη δημιουργία/παρακολούθηση «50 εικονικών» αποστολών για να δείτε πόσο απλά λειτουργεί η εφαρμογή (αφού έχετε ολοκληρώσει την εγκατάσταση, εισάγετε τη λέξη demo σε όλα τα πεδία της οθόνης Registration).
 • Κανονική Λειτουργία: Μπορείτε να κάνετε χρήση της εφαρμογής με κανονικούς κωδικούς λειτουργίας για τη δημιουργία και παρακολούθηση κανονικών αποστολών χωρίς περιορισμούς. Αν σας έχουν σταλεί ήδη οι online κωδικοί πρόσβασης εισάγετε τους όταν σας ζητηθεί.

Αν δεν έχετε ακόμα online κωδικούς, κάνετε κλικ εδώ για να για να υποβάλλετε το αίτημα σας (προς Τμήμα Πωλήσεων ACS, Π.Ράλλη 45, 17778 Ταύρος) και να προχωρήσουμε στην ενεργοποίηση και την αποστολή των κωδικών στο e-mail σας.

Πληροφορίες για μη Εταιρικούς Πελάτες

Αν δεν είστε Εταιρικός Πελάτης της ACS και θέλετε να αποκτήσετε το λογισμικό του ACSConnect2, έχετε τις εξής 2 δυνατότητες:

A.   Δοκιμαστική Λειτουργία: Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή ACS Connect στον υπολογιστή σας και να επιλέξετε τη χρήση demo κωδικών, ώστε να έχετε μια γρήγορη ‘γνωριμία' με το πρόγραμμα και τη δημιουργία/παρακολούθηση «50 εικονικών» αποστολών για να δείτε πόσο απλά λειτουργεί η εφαρμογή.

Για να προχωρήσετε με την εγκατάσταση, απλά κάνετε κλικ εδώ (installer .exe) και στη συνέχεια:
1.  Επιλέξετε Εκτέλεση (Run) και ακολουθήστε τον οδηγό εγκατάστασης (wizard), πατώντας Next σε κάθε οθόνη.
2.  Στο τέλος της εγκατάστασης, θα βρείτε στην Επιφάνεια Εργασίας του υπολογιστή σας (Desktop) ένα εικονίδιο με την ονομασία "ACSConnect2".
3.  Επιλέξτε το εικονίδιο με διπλό κλικ, για να ανοίξετε την εφαρμογή, και εισάγετε τη λέξη demo σε όλα τα πεδία της οθόνης Registration.

Εναλλακτικά, κι αν δεν επιθυμείτε εγκατάσταση εφαρμογών στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές σας, μπορείτε επιλέξτε ACS Web Connect, για κάνετε χρήση της εφαρμογής μέσω διαδικτύου. Ενημερωθείτε για την Web εφαρμογή του ACS Connect επιλέγοντας εδώ.

Η εφαρμογή σας παρέχει τις ίδιες δυνατότητες ανεξαρτήτως της επιλογής σας.

Για να διαβάσετε τις αναλυτικές ‘Οδηγίες Εγκατάστασης' καθώς και το πλήρες εγχειρίδιο χρήσης της εφαρμογής, κάνετε κλικ εδώ.

B.   Κανονική Λειτουργία: Για να μπορείτε να κάνετε χρήση της εφαρμογής απευθείας με κανονικούς κωδικούς λειτουργίας για τη δημιουργία και παρακολούθηση κανονικών αποστολών χωρίς περιορισμούς - σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

 1. Να ζητήσετε από την ACS έκδοση επί πιστώσει κωδικού (με μηνιαία τιμολόγηση), κάνετε κλικ εδώ  για να μας αποστείλετε τα στοιχεία σας online προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
 2. Συμπληρώστε την online φόρμα για να σας προετοιμάσουμε την οικονομική σας προσφορά.
 3. Να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε την σχετική Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών/Χρήσης Ηλεκτρονικών Εφαρμογών ACS, η οποία θα σας δοθεί μαζί με την έγγραφη οικονομική προσφορά συνεργασίας με την ACS.

Έχοντας στείλει το έντυπο αυτό με την υπογραφή και την εταιρική σας σφραγίδα στην ACS, θα σας κοινοποιήσουμε στο e-mail σας και τους μοναδικούς κωδικούς πρόσβασης που χρειάζεστε για την εφαρμογή.

Εάν επιθυμείτε να συνεργαστείτε με την ACS Courier και να επωφεληθείτε της ασφάλειας, της ταχύτητας και της σταθερότητας στις εταιρικές συναλλαγές, παρακαλούμε επιλέξτε τον σύνδεσμο Άίτηση Οικονομικής Προσφοράς', συμπληρώστε την αίτηση και σύντομα ένας υπεύθυνος του τμήματος Πωλήσεων θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Για να κατεβάσετε το ACS Connect II στον υπολογιστή σας, επιλέξτε εδώ.

Ενημερωθείτε για την χρήση του ACS Connect.  Για να δείτε αναλυτικά  τον τρόπο εγκατάστασης του ACS Connect, την δημιουργία αποστολών, την εκτύπωση αποδεικτικών αποστολής, την παρακολούθηση της πορείας των αποστολών σας και πολλά άλλες χρήσιμες εφαρμογές που κάνουν την δουλειά σας πιο εύκολη, επιλέξτε εδώ.