Οδηγίες Συναρμολόγησης Express Bottle I

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ACS COMBO EXPRESS BOTTLE I

Οι νέες συσκευασίες Express BottleI αποτελούνται από μία εσωτερική σχάρα και από ένα κουτί στο οποίο μετά την συσκευασία της σχάρας θα γίνει η εναπόθεση του συσκευασμένου και προστατευμένου αντικειμένου μεταφοράς. Τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την συναρμολόγηση της σχάρας είναι τα ακόλουθα:

Κόβετε από τις περιμετρικές λουρίδες χαρτονιού το πρώτο τετράγωνο στο ύψος των εγκοπών (εικόνα 1).  Τα δύο αυτά αποκόμματα θα τα χρησιμοποιήσετε για την extra προστασία της φιάλης που συσκευάζετε. Το ένα  θα τοποθετηθεί στην μέση περίπου της φιάλης και το δεύτερο στον ΄ λαιμό ΄ της φιάλης. Στην συνέχεια θα αναδιπλώσετε όπως φαίνεται στην ακόλουθη εικόνα (εικόνα 2) το χαρτόνι προκειμένου να δημιουργήσετε την βάση και την υποδοχή του λαιμού της φιάλης στις δύο πλευρές του χαρτονιού

Αφού κατασκευάσετε τις δύο υποδοχές για την φιάλη, την τοποθετείτε στην βάση και βάζετε τα δύο αποκόμματα κόψατε από τις περιμετρικές επιφάνειες του χαρτονιού στην φιάλη σας προσέχοντας να είναι στο ύψος περίπου των εγκοπών που θα υποδεχτούν τα ‘αυτάκια’ που περισσεύουν.

(εικόνες 3 και 4)

Κλείνεται το άνω μέρος του χαρτονιού καλύπτοντας το ‘ λαιμό ΄ της φιάλης, τοποθετείτε την συσκευασία σε οριζόντια θέση και αρχίζετε να την περιστρέφετε στις τέσσερεις πλευρές.

(εικόνες 5 και 6)

 Αφού δημιουργηθεί το περιτύλιγμα της φιάλης, κλείνετε την ειδική ασφάλεια στο πλάι.

(εικόνα 7, 8 και 9)

Στην συνέχεια κλείνετε την ασφάλεια στο πάνω μέρος της σχάρας και τοποθετείτε την εσωτερική συσκευασία στο προστατευτικό εξωτερικό κουτί. (εικόνα 10 και 11)

 

Με την ολοκλήρωση της συσκευασίας βεβαιωθείτε ότι έχετε σφραγίσει με το αυτοκόλλητο ασφαλείας το μοναδικό εξωτερικό κλείσιμο της συσκευασίας.