Οι Ρυθμίσεις του Προφίλ μου

Η ACS δημιούργησε για τους εγγεγραμμένους πελάτες της τον δικό τους χώρο στη νέα της ιστοσελίδα.

Έχοντας εγγραφεί και συνδεθεί στο νέο μας site, μπορείτε να δείτε, να τροποποιήσετε και να προσθέσετε στοιχεία στον λογαριασμό σας και να διαχειριστείτε τα δηλωμένα από εσάς στοιχεία πρόσβασης, διεύθυνση έδρας ή διαμονής ή ακόμα να δημιουργήσετε τις ειδοποιήσεις που επιθυμείτε να λαμβάνετε σχετικά με τις αποστολές σας.

Στοιχεία Χρήστη
Η εφαρμογή που σας επιτρέπει να τροποποιήσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας ή και να τροποποιήσετε τον κωδικό σας στο site.

Σύνδεση Κωδικού Πελάτη
Η εφαρμογή που σας επιτρέπει να συνδέσετε τα στοιχεία της κάρτας προνομίων (ACS Member) ή να αιτηθείτε τη σύνδεση του επί πιστώσει κωδικού/κωδικών που διατηρείτε με την ACS, προκειμένου να μπορείτε να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες του νέου site της ACS.

Ανάκτηση Κωδικών
Επισκεφτείτε τη σελίδα αυτή για να ανακτήσετε τους κωδικούς πρόσβασής σας.

Διαχείριση Προσβάσεων
Ενημερωθείτε για τα επίπεδα ελέγχου και διαχείρισης που σας προσφέρει το νέο Site της ACS. Μάθετε σε ποια κατηγορία πρόσβασης ανήκετε. Είστε απλός χρήστης του Site, έχετε τα βασικά ή τα αναβαθμισμένα προνόμια των εγγεγραμμένων πελατών της ACS.

Αίτηση Αλλαγής Στοιχείων Πελάτη 
Aφορά τους πελάτες συμβολαίου με πίστωση, που επιθυμούν να τροποποιήσουν τα στοιχεία συνεργασίας τους με την ACS ή ακόμα και να καταργήσουν κάποιον κωδικό συνεργασίας με την εταιρεία.

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση ACS
Ενημερωθείτε για την υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης των πελατών της ACS. Τα τιμολόγια ή οι αποδείξεις, στον υπολογιστή σας!