Αγαπητοί Πελάτες,

Έχοντας πλήρη συναίσθηση της εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης μας για την αντιμετώπιση της κρίσης την οποία όλοι βιώνουμε, θέλουμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα μέτρα πρόληψης που έχουμε λάβει λόγω του κορονοϊού και τις ενέργειες επιχειρησιακής συνέχειας της ACS, με σκοπό την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία της, για όσο διάστημα θα ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.

Ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για αποφυγή μετάδοσης της νόσου, τηρούμε τα απαραίτητα μέτρα, όπως αυτά ορίζονται από τις Αρμόδιες Αρχές, με εφαρμογή σε όλους τους εταιρικούς χώρους και υπαλλήλους των κεντρικών και του δικτύου καταστημάτων μας. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με συνέπεια και ασφάλεια, είτε από τους χώρους εργασίας μας, είτε στα εταιρικά μας οχήματα, είτε από το σπίτι μέσω τηλεργασίας, με σκοπό να παρέχουμε υπηρεσίες μας, καλύπτοντας τις αυξανόμενες ανάγκες σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία, περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Συγκεκριμένα:

1. Ασφάλεια στις παραδόσεις των αποστολών

Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα για την ασφαλή παράδοση των αποστολών στο σπίτι σας.

  • Οι διανομείς που έρχονται στο σπίτι σας για παράδοση, λαμβάνουν ενισχυμένα μέτρα προσωπικής προστασίας και ατομικής υγιεινής, όπως γάντια, μάσκα και απολύμανση χεριών και οχημάτων με αντισηπτικό υγρό.

  • Οι εγκαταστάσεις των κέντρων διαλογής μας και όλος ο εξοπλισμός που έρχεται σε επαφή με τις αποστολές απολυμαίνεται σε τακτική βάση, ώστε να προστατεύονται οι συνάδελφοί μας.

2. Ασφαλής λειτουργία καταστημάτων ACS

Αντίστοιχα μέτρα λαμβάνει το προσωπικό των καταστημάτων μας για την ασφαλή παράδοση των αποστολών στο χώρο της reception.

  • Οι υπάλληλοι εξυπηρέτησης που έρχονται σε επαφή με τους πελάτες λαμβάνουν ενισχυμένα μέτρα προσωπικής προστασίας και ατομικής υγιεινής, όπως γάντια, μάσκα, απολύμανση χεριών με αντισηπτικό υγρό.

  • Το προσωπικό μας παρέχει προτεραιότητα εξυπηρέτησης σε ηλικιωμένους, εγκύους, ΑΜΕΑ και άτομα από άλλες ευπαθείς ομάδες.

  • Επιτρέπονται από 1 έως 4 άτομα εντός της reception(τηρώντας την οδηγία 8τμ ανά άτομο) και απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των πελατών (η αναμονή γίνεται εκτός καταστήματος), αλλά και μεταξύ πελατών και υπαλλήλων, ενώ τηρείται η μέγιστη εφικτή απόσταση(έχει οροθετηθεί) των πελατών από τον πάγκο της reception.

  • Γίνεται υποχρεωτική χρήση αλκοολούχου διαλύματος από τους πελάτες κατά την είσοδό τους στο κατάστημα (από φιάλη με αντλία έγχυσης σε βάση), ενώ απολυμαίνεται ο χώρος της reception σε τακτά διαστήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, πριν το άνοιγμα και μετά το πέρας της λειτουργίας της.

3. Ασφάλεια εργαζομένων ACS

Είναι ξεκάθαρο ότι η υγεία όλων όσων εργάζονται στα γραφεία, τα κέντρα διαλογής και τα καταστήματά μας, αλλά και των συνεργατών και των πελατών μας, είναι απόλυτη προτεραιότητά μας. Από την πρώτη στιγμή πραγματοποιήθηκαν τακτικές ενημερώσεις του προσωπικού σχετικά με τις οδηγίες ασφαλείας, εντατικοί καθαρισμοί όλων των υποδομών της εταιρείας και αναστολή όλων των επαγγελματικών ταξιδιών, ενώ μοιράστηκαν μέσα ατομικής υγιεινής σε όλους τους εργαζόμενους στα κέντρα διαλογής και στα τμήματα διακίνησης και διανομής. Παράλληλα, ενεργοποιήθηκαν συναντήσεις μέσω τηλεδιασκέψεων και πρακτικές απομακρυσμένης εργασίας από το σπίτι μέσω συστημάτων teleworking, για όσες περιπτώσεις είναι εφικτό.

4. Κανάλια επικοινωνίας και εξυπηρέτησης ACS

Τα κανάλια επικοινωνίας και γενικότερα εξυπηρέτησης των πελατών μας είναι:

  • Το τηλεφωνικό μας κέντρο στον αριθμό 7777 7373. Οι εργαζόμενοι που θα συνεχίσουν να σας εξυπηρετούν, εργάζονται αυτές τις ημέρες προσπαθώντας να διεκπεραιώσουν μεγαλύτερο όγκο τηλεφωνημάτων και έχουν αυξημένο αίσθημα ευθύνης για τις ανάγκες σας. Σας παρακαλούμε για την κατανόησή σας σε περίπτωση που παρουσιαστούν προσωρινά προβλήματα μικρών καθυστερήσεων στην ανταπόκριση. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνείτε και γραπτώς με email: callcenter@acscyprus.com ή με μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/ACSCourierCy

  • Η ιστοσελίδα μας www.acscyprus.com την οποία θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε με νέες τροποποιήσεις που ενδεχομένως χρειαστούν να γίνουν στον τρόπο λειτουργίας μας, λόγω των έκτακτων συνθηκών της αγοράς.

Με τη συνεργασία όλου του έμψυχου δυναμικού μας, στοχεύουμε να παραμείνουμε λειτουργικοί κάτω από τις δύσκολες αυτές περιστάσεις, να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να είμαστε συνεπείς σε υποχρεώσεις που έχουμε ήδη αναλάβει, θέτοντας πάνω από όλα την υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων μας, των οικογενειών μας και εν γένει όλων των συναλλασσόμενων με την εταιρεία μας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και ευχόμαστε σε όλους υγεία, δύναμη και σύντομη επιστροφή στην καθημερινότητα μιας ομαλής ροής εργασίας και ζωής.

Οι άνθρωποι της ACS Κύπρου